SUND & SLANK FITNESS efterår 2016

Et lukket hold for dig, som gerne vil i gang med at træne, ændre livsstil og/eller tabe dig. Eller til dig der bare trænger til et let spark bag i, for at komme i gang med din træning.

Holdet har 4 instruktører tilknyttet med mange års erfaring.

Vi starter op onsdag den 7/9-16 og sidste træning er lørdag den 26/11-16.

Der vil være infomøde for de tilmeldte mandag den 29/8-16. Tidspunkt tilgår.

Træningsdage:

Mandag kl. 17:00 – 18:00  De første 5 mandage vil der være instruktion i fitnessområdet, hvor du vil blive lært op i rigtig teknik og træning af hele kroppen. Resterende mandage er selvtræningsdage.

Onsdag kl. 18:30 – 20:15    Spin/styrke

Lørdag kl. 09:00 – 10:00    Saltræning – træningen vil blive varieret og du vil komme igennem mange af de tilbud vi har i centret.

Vejning foregår ifølge aftale med sin kontaktperson.

Pris: ud over alm. medlemskab betales 1.000 kr. for at være på det lukkede hold. Kontrakten får du som specialaftale til 209 kr. pr. måned når du deltager på Sund & Slank holdet.

Du får:


- 12 ugers træningsforløb

- 3 x træning om ugen

- Kontaktperson

- 2 x kost/motivationsforedrag

- Grundprogram eller opfølgning på grundprogram

- Fri træning på centrets øvrige hold

- Fri afbenyttelse af fitnessområdet

- Mulighed for tilkøb af kostplan


 

Tilmelding er efter først til mølle princippet og der er plads til 25 deltagere på holdet (tilmelding er først bindende ved betaling).

Sund & Slank Fitness er for alle!

Vi glæder os til at tage imod dig.

Sund & Slank teamet

Krisztina Pedersen, Bettina Rørbæk, Birgitte Sidenius & Johnny Kallehauge Larsen

 

 

 


 

Nyheder

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Køb dit medlemskab online HER

Nu kan du købe medlemskab online og træne med det samme...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness