Personlig træning


En personlig træner er for dig, der ønsker at ændre livsstil, opnå vægttab, skal genoptræne, ønske at optimere din løbstid, skal kunne gennemføre en optagelsesprøve eller du blot har brug for et ekstra kick i din træning.

Med en personlig træner giver du dig selv mulighed for at få mere ud af din træning. Du vil på den måde finde inspiration og derigennem motivation til at fortsætte din træning. I VENDIAFitness starter vi med en personlig samtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker og mål. Efter samtalen foretages en fedtprocent måling samt en evaluering af denne.
 
Samtale, fedtprocent måling og efterfølgende programudarbejdelse: kr. 750,00
Efterfølgende timer: kr. 300,00 (60 min.)
Priserne forudsætter medlemsskab af VENDIAFitness. 
 
Henvende dig i centrets reception eller mail direkte til post@vendiafitness.dk. Du kan også ringe på 5153 1981 for at aftale nærmere.

Nyheder

Generalforsamling 2020

Fredag d. 6. marts 2020 kl. 18:30....

læs mere

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness