MAN POWER FITNESS

Starter op igen til efteråret 2016!

12 ugers træningsforløb – KUN FOR MÆND!

Krav

Du er MAND, +20 og villig til at dedikere 12 uger til at kickstarte din træning og derved opnå dine personlige mål.

Konceptet

Du vil flytte dig med din træning - udfordre dig selv, og nå dine mål. Dit mål er måske en væsentlig konditionsforbedring, at få genopbygget din muskelmasse, eller ganske simpelt bare at komme i gang med at træne - og derved forbedre din form og få det bedre, såvel fysisk som mentalt. Vi lover at skabe en teamspirit udover det sædvanlige! Der er maksimalt 20 deltagere på holdet.

Træningen vil blive varieret og du vil komme igennem nogle af centrets mange holdtilbud. Faste instruktører vil være Flemming Stensbak og Rene Lundberg Svendsen. Derudover vil der være gæsteinstruktører til surprice-/specialtræning. Træningen om lørdagen vil foregå både udendørs og indendørs – planlægges efter vejr og vind.

 

 

 

 

 

 

Nyheder

14.02.2017
Vi er glade for at præsentere vores medlemmer for to nye fantastiske løbebånd....

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Thorax Trainer®

Som eneste center i Nordjylland tilbyder VENDIAFitness Thorax Trainer® ...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness