S-træning

 

Målrettet træningskoncept, hvor kroppen arbejdes igennem led for led med naturlige bevægelser.

Efter en times træning hvor alle vores "holdningsbærende" muskler trænes med dynamiske, bløde bevægelser, kan man pludselig mærke, hvordan kroppen også kan have det - og så vil man gerne have mere af denne træningsform.
Øvelserne laves i et roligt tempo, så det er muligt at få fat i de rigtige muskler og vejrtrækning, derved opnår du det optimale ved hver enkelt bevægelse.

Instruktøren er uddannet sygeplejerske og senetensbehandler og har stor viden omkring ryggen.

Du kan læse mere om S-træning her.

Se holdplanen her

 

Nyheder

Køb dit medlemskab online HER

Nu kan du købe medlemskab online og træne med det samme...

læs mere

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness