ForeningsEl

Støt Vendia Fitness med ForeningsEl fra Energi Nord

Tilmeld dig foreningesEl og støt med 2 øre hver gang du bruger en kWh.

200 husstande med ForeningsEl diver 16-20.000 kroner om året lige ned i foreningskassen til gavn for vores arbejde - endda uden du betaler merpris. For det er Energi Nord der betaler de mange gange 2 øre.  
Pengene finder Energi Nord ved at markedsføre sig igennem foreningerne og begrænse omkostningerne til traditionel markedsføring.

Støt ved at tilmelde dig ForeningsEl - og ved at sprede budskabet til bedsteforældre, onkler, tanter, forældre g venner. For alle har mulighed for at støtte Vendia Fitness med ForeningsEl - uanset om de er medlemmer eller ej. Bare de har lyst til at hjælpe Centeret med at score kassen.

Har du en virksomhed, kan du også støtte Hjørring Helsestudie, så længe dit elforbrug ikke overstiger 100.000 kWh.

Alle er vindere med ForeningsEl.

Du får din el til en konkurrencedygtig pris, foreningen får penge i kassen, og Energi Nord får mulighed for at markedsføre sig på en socialt ansvarlig måde.

Hjørring Helsestudie skal til næste sommer flytte i nye lokaler og ved at tilmelde dig ForeningsEl kan du give os en håndsrækning til de mange udgifter der er forbundet hermed.
Til vil komme til gavn og glæde for alle vores medlemmer.

Tag en folder i vores café-område, udfyld den og returner den til vores reception. Så foretager vi den praktiske del.

Eller du kan selv tilmelde dig her

Nyheder

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Køb dit medlemskab online HER

Nu kan du købe medlemskab online og træne med det samme...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness