Kontakt VENDIAFitness

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

VENDIAFitness
Thomas Morildsvej 11
9800 Hjørring
Tlf.: +45 51531981
post@vendiafitness.dk

Du kan kontakte os via formularen herunder. Vi vil forsøge at give dig svar på din henvendelse inden for 24 timer i hverdagene.

Du er også velkommen til at ringe på telefon 51 53 1981 hverdage mellem 07:00 og 21:30, lørdag og søndag mellem 09:00 - 15:00.

Ved opsigelse af PBS: udfyld kontaktformularen herunder og husk at skrive medlemsnr. og navn. og hvornår i gerne vil at opsigelsen gælder fra dog er der følgende opsigelsesvarsler: løbende mdr. + 30 dag.

Felter angivet med    skal udfyldes


 

Nyheder

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Køb dit medlemskab online HER

Nu kan du købe medlemskab online og træne med det samme...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness