VENDIAFitness

VENDIAFitness er Danmarks 2. største foreningsbaserede fitnesscenter, etableret i 1981, og er et alternativ til de kommercielle centre. Centret drives af 2 fuldtidsansatte medarbejdere samt op mod 50 frivillige instruktører og receptionister. Evt. overskud bliver brugt til udvikling og vedligeholdelse af faciliteterne.

Det betyder, at du som medlem af VENDIAFitness er "medejer" og dermed ønsker og forpligter dig til at efterleve vores vedtægter og fælles regelsæt. Du får medindflydelse, bliver en del af fællesskabet, og dine ideer er altid velkommen.
Se vedtægter her

Bestyrelsen vælges demokratisk ved den årlige generalforsamling og arbejder ulønnet og frivilligt. Bestyrelsesmedlemmer og suppleanter vælges for 2 år ad gangen.
Bestyrelsen forsøges sammensat af medlemmer med forskellige kompetencer og præferencer, erfaringer, køn og alder.

VENDIAFitness er medlem af DIFDGIDGF samt Anti Doping Danmark.


Vision og Mission

VENDIAFitness vil være Hjørrings foretrukne forening, hvor børn, unge og voksne mødes omkring fitnesstræning.

Vores mål er at drive og videreudvikle et foreningsbaseret fitnesscenter, hvor medlemmerne til rimelige priser tilbydes tidssvarende træningsforhold, et bredt udbud af holdtræning, professionel instruktion og socialt samvær.

I mere end 30 år er det lykkedes os at skabe byens hyggeligste fitnesscenter, hvor alle føler sig velkommen.
Uanset om formålet er vægttab, en flot atletisk figur, træne en dårlig ryg eller at nyde det sociale samvær if. med træning. 

Miljø

I VENDIAFitness lægger vi stor vægt på det sociale samvær og et uhøjtideligt, positivt miljø.
I caféområdet mødes vi over en kop kaffe før og efter træning. Børn er meget velkomne både som medlemmer (se Børn og Unge) og ifølge med mor eller far.

Nyheder

Generalforsamling 2020

Fredag d. 6. marts 2020 kl. 18:30....

læs mere

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness