Anti Doping

 

Dopingkontrol i Hjørring Helsestudie

Procedurer og regler for dopingkontrol
Der kan testes i alle klubber, foreninger eller motions- og fitnesscentre, som er medlem af Danmarks Idræts Forbund (DIF), Dansk Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) og Dansk Firmaidrætsforbund (DFIF) eller de kommercielle fitnesscentre, som Anti Doping Danmark har indgået aftale med.

Som medlem af Hjørring Helsestudie er du til enhver tid forpligtet til at medvirke ved dopingkontrol.

En dopingkontrol indebærer, at du må afgive en blod- og/eller en urinprøve
Dopingkontrollen skal foretages efter de gældende procedurer, som er fastsat af Anti Doping Danmark, og kontrollen kan foretages både før og efter et træningspas. Kontrollen foretages af Anti Doping Danmark.

Nægter et medlem at lade sig teste, uanset årsag, betragtes prøven som værende positiv. En positiv prøve medfører øjeblikkelig ekskludering fra Hjørring Helsestudie.
Iøvrigt henvises til Vedtægterne for Hjørring Helsestudie.
 
Hjørring Helsestudie tager aktivt del i nultolerance omkring doping i det danske samfund.


 

Nyheder

14.02.2017
Vi er glade for at præsentere vores medlemmer for to nye fantastiske løbebånd....
23.10.2014
når der er fuld booket til spinning!!...

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Thorax Trainer®

Som eneste center i Nordjylland tilbyder VENDIAFitness Thorax Trainer® ...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness