Træningsinstruktion i fitness afdelingen

Vores instruktører er så småt begyndt at afholde sommerferie. Derfor er det ikke hver dag du kan mødes os i fitness. Hold dig orienteret ved opslag i centret.

Har du spørgsmål til din træning/træningsprogram ? - vil du vide, om din teknik er korrekt ? - så har vi en uddannet fitness instruktør tilstede i fitnessområdet på udvalgte tidspunkter.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

Er du derimod nyt medlem og skal have lagt et træningsprogram, da venligst bestil tid i receptionen, således at vores fitness instruktør har afsat den fornødne tid til dig.


 
Mandag
Træningsinstruktion/Fitness afd.
18:15 - 19:00
Tirsdag
Træningsinstruktion/Fitness afd.
16:30 - 17:00
Onsdag
Træningsinstruktion/Fitness afd.
10:00 - 11:00
Træningsinstruktion/Fitness afd.
18:15 - 19:00
Torsdag
Træningsinstruktion/Fitness afd. - Læs mere
16:30 - 17:30

Nyheder

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Sådan gør du - Booking side til hold

Vi har skiftet system og her finder du den nye side til hold booking...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness