Spin 

Tilmelding til hold kan ske 2 uger frem via selvbetjenings-pc i centret eller online ved at klikke på linket øverst på denne side.

Evt. framelding kan ske online indtil 2 timer før holdstart. Er du ikke fremmødt senest 10 min. før holdets start, trækkes kr. 30,- (PBS/Nets) hhv. 1 klip/3 dage(10-turskort/forudbetaling) og din plads på holdet går videre til evt. fremmødte fra ventelisten.

 

Der kommer løbende flere spin hold på planen, så hold øje med vores hjemmeside og vores online booking.

Mandag
Morgenspin v/Skiftende instruktører
08:00 - 08:45
iQniter program
Spin v/Vibe S. Schmidt - Læs mere
17:00 - 18:00
iQniter måling
Tirsdag
Spin Iqniter program v/Krisztina Pedersen
17:00 - 18:00
iQniter program
Onsdag
Torsdag
Spin v/Vibe Schmidt - Læs mere
17.00 - 18:00
iQniter måling
Fredag
Lørdag
Søndag
Spin Iqniter måling v/Vibe Skibdal
10:00 - 11:00
iQniter måling

Nyheder

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Ny Booking side til hold

Vi har skiftet system og her finder du den nye side til hold booking...

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness