EXECUTE spNC_news 66,6552,'',0
Hold i salen

Hold i salen

I Vendia Fitness råder vi over 2 store sale, hvor vi udbyder forskellige former for holdtræning, som spænder lige fra Zumba til Crossfitness og yoga.

Deltager du i holdtræning vil en af vores dygtige instruktører guide dig gennem 60 minutters træning. Holdtræningen foregår under kyndig vejledning til musik. Holdtræning er et effektivt alternativ til selv at vægt- og styrketræne. 

Medbring venligst et håndklæde til alle hold i salen.


Nyheder

Team Vendia Walk

Formålet er at tilbyde en organiseret og overkommelig motionsform der kan give interessen for en mere aktiv livsstil. Alle kan være med, hvilken ambition du har med at gå kan være forskelligt, men kan udvikle sig gennem fællesskabet i Team Vendia Fitness Walk. Vil du gå korte distancer, lange distancer, træne til at gå en maraton eller forberede dig til en pilgrimsvandring, så vil der være mulighed for dette. Træning og instruktion tager udgangspunkt i det behov du har. Som medlem af Team Vendia Fitness Walk får du mulighed for at deltage i vores gå ture, få træningsplaner og fri adgang til at deltage i alle aktiviteter i Vendia Fitness. Du vil blive en del af et fællesskab. Du kan deltage i de gå relaterede events og foredrag der vil blive arrangeret. ...

læs mere

Generalforsamling 2020

Fredag d. 6. marts 2020 kl. 18:30....

læs mere

© Copyright 2013 - 2015 Vendia Fitness